Връщане

Размерът на очилата не е подходящ или продуктът изобщо не ви удовлетворява?

Ако не сте удовлетворени от покупката си, можете да поискате връщане на закупените продукти в рамките на 14 дни след доставката. Разходите за доставка се поемат от Meeting srl за поръчки, изпратени в Италия, Франция, Германия, Обединеното кралство, Австрия, Испания и Съединените щати.

Само за поръчки, изпратени до Италия, можете да поискате замяна на продукта в рамките на 14 дни след доставката, а разходите за вземане/доставка са за сметка на Meeting srl.

След като бъдат получени и проверени продуктите за връщане или замяна и тяхната цялостност бъде потвърдена, ще възстановим или заменим закупените продукти с други, избрани от вас, плащайки само евентуалните разлики в цената за заменените продукти. Meeting s.r.l. ще провери дали върнатите продукти са наистина в техните оригинални състояния; ако върнатите от клиента продукти са увредени, без печат на гаранция, непълни, увредени и/или замърсени, те ще бъдат изпратени отново и няма да бъдат възстановени.

Meeting s.r.l. ще възстанови на Клиента целия вече заплатен сума в рамките на 15 (петнадесет) работни дни след получаването на продукта, чрез процедура за връщане на платената сума, използвайки същия начин на плащане, използван от Клиента за п

 

Условия за връщане

  • Безплатните връщания и обмени са валидни само за слънчеви очила, оптични рамки и ски маски.

  • Връщанията НЕ са разрешени за персонализирани преобразувателни стъкла.

  • Продуктите трябва да бъдат неповредени и в същото състояние, в което ги получихте.

  • Продуктите трябва да бъдат в оригиналната им опаковка със сертификати за съответствие или други документи вътре.