XLAB Autorized
Reseller

Характеристики

  • Пол: Unisex
  • Форма: Panthos
  • Цвят на рамката: Зелено райе
  • Материал на рамката: Ацетат
  • Технология на лещите: Антирефлексни
  • UPC: 8056249759539

Описание

Очила от пантографиран целулозен ацетат, материал, който е твърд на допир и в същото време има изискано визуално представяне. Рамката на очилата е направена от листове целулозен ацетат, подправени с времето и изтъркани, за да ги направят блестящи и блестящи.

Очила с неутрални стъкла с антирефлексно втвърдяване.

ЗАКАЛЯВАЩО ЛЕЧЕНИЕ

Втвърдяващата обработка, обозначена с акронима H, се прилага върху повърхността на органичните лещи, за да се подобри тяхната устойчивост на абразия и да се запазят свойствата им за по-дълго време.

АНТИРЕФЛЕКТИВНА ОБРАБОТКА

Втвърдяващата обработка обикновено се комбинира с антирефлексна обработка (HMC). Тази обработка се извършва върху леща, за да се намалят смущаващите изображения, които се формират от отражението от нейните повърхности. Използва се за постигане на по-добра дефиниция на изображението и намаляване на отразените изображения.Тази обработка винаги е препоръчителна, особено в случаи на нощно шофиране, за да се избегне дразненето на светлини, улични лампи и осветени знаци, за носещи лещи с висока призматична мощност или дори за видео терминални оператори.

XLAB мод. HOKKAIDO против отблясъци цв. прозрачни зелени ивици / НЕУТРАЛНИ АНТИРЕФЛЕКТИВНИ ЛЕЩИ

117лв.
47 mm
23 mm
145 mm
Конфигурацията не може да се закупи
  1. Home
  2. XLAB Kit
  3. Диоптрични очила
  4. XLAB
  5. мод. HOKKAIDO против отблясъци цв. прозрачни зелени ивици / НЕУТРАЛНИ АНТИРЕФЛЕКТИВНИ ЛЕЩИ