XLAB Autorized
Reseller

Характеристики

  • Пол: Жена
  • Форма: Котешко око
  • Цвят на рамката: Мат костенурка
  • Материал на рамката: Ацетат
  • UPC: 8054757820840

Описание

Очила от пантографиран целулозен ацетат, материал, който е твърд на допир и в същото време има изискано визуално представяне. Рамката на очилата е получена от плочи от целулозен ацетат, подправени с времето и смлени, за да станат блестящи и ярки.

Очила с неутрални стъкла с антирефлексно втвърдяване.

ТВЪРДО ЛЕЧЕНИЕ

Втвърдяващата обработка, обозначена със съкращението H, се прилага върху повърхността на органичните лещи, за да се подобри тяхната устойчивост на абразия и да се запазят свойствата им за по-дълго време.

АНТИРЕФЛЕКТИВНА ОБРАБОТКА

Втвърдяващата обработка обикновено се комбинира с антирефлексна обработка (HMC). Тази обработка се извършва върху леща, за да се намалят смущаващите изображения, които се формират от отражението от нейните повърхности. Служи за получаване на по-добра дефиниция на изображението и намаляване на отразените изображения.Това третиране винаги е препоръчително, особено в случаите на нощно шофиране, за да се избегне неприятното въздействие на светлини, улични лампи и осветени знаци, за носещи лещи с висока призматична мощност или дори за оператори на видео терминали.

XLAB мод. Рамка LOMBOK цвят МАТ ТЪМНА КОСТЕНУРКА

New
24h shipping
156лв.
55 mm
16 mm
145 mm
Конфигурацията не може да се закупи
  1. Home
  2. Рамки за възрастни
  3. XLAB
  4. мод. Рамка LOMBOK цвят МАТ ТЪМНА КОСТЕНУРКА